Voor Thuis

De Kleine Kasteleine nu ook voor thuis! Nu kun je thuis ook genieten van de heerlijke gerechten uit de kleinste keuken van Groningen.

Bestellingen kunnen worden afgehaald of bezorgd. Niet alle gerechten die wij normaal serveren zijn geschikt om onderweg te zijn. Wij hebben daarom een aantal hoofdgerechten van onze menukaart gekozen en een enkele nieuwe toegevoegd, die je zelf kan opwarmen zonder dat ze aan kwaliteit verliezen. Wij zorgen voor de verse bereiding en verpakken alles luchtdicht. Jij hoeft het alleen nog maar af te halen en even op te warmen in de magnetron.

Bij een bestelling ontvang je:
voorgerecht naar keuze
hoofdgerecht naar keuze
nagerecht naar keuze
brood met smeersels
rabarbercompote
frisse salade
kleine verrassing

Je kunt een bestelling op verschillende manieren plaatsen:
telefonisch op 0503139561
per e-mail via info@dekleinekasteleine.nl
via onze reserveringspagina
op Facebook

Afhalen kan op donderdag tot en met zondag tussen 15:00 en 19:00. Bij een bestelling voor dezelfde dag graag bestellen voor 18:00.

Vanaf heden kunnen bestellingen ook worden bezorgd van donderdag tot en met zondag tussen 17:00 en 19:00 in de stad Groningen, vooralsnog met uitzondering van Beijum, Eelderwolde, Gravenburg, Hoogkerk en Lewenborg. Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen per telefoon of e-mail. Houd wel rekening met €5,00 bezorgkosten.

Bij bezorging wordt de betaling vooraf gedaan. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek op je e-mailadres of telefoonnummer.

Let op: ook bij bezorging warm je de maaltijd zelf nog op.

We zijn altijd bereikbaar voor vragen over allergenen, een andere samenstelling van het menu of gewoon voor de gezelligheid.


Deze week ook nog extra kortings!

Drie gangen menu € 22,50
Flesje wijn erbij € 7,50

voor-thuis-menu