Voor Thuis

De Kleine Kasteleine nu ook voor thuis! Nu kun je thuis ook genieten van de heerlijke gerechten uit de kleinste keuken van Groningen.

Bestellingen kunnen worden afgehaald of bezorgd. Niet alle gerechten die wij normaal serveren zijn geschikt om onderweg te zijn. Wij hebben daarom een aantal hoofdgerechten van onze menukaart gekozen en een enkele nieuwe toegevoegd, die je zelf kan opwarmen zonder dat ze aan kwaliteit verliezen. De maaltijden zijn zo verpakt dat ze ook een dag later genuttigd kunnen worden. Wij zorgen voor de verse bereiding en verpakken alles luchtdicht, jij hoeft het alleen nog maar even op te warmen in de magnetron.

MENU
Bij een bestelling ontvang je:
voorgerecht naar keuze
hoofdgerecht naar keuze
nagerecht naar keuze
brood met smeersels
rabarbercompote
frisse salade
kleine verrassing

De volledige menukaart staat hieronder.

Je kunt een bestelling op verschillende manieren plaatsen:
– telefonisch op 0503139561
– per e-mail via info@dekleinekasteleine.nl
– via onze reserveringspagina

AFHALEN
Afhalen kan op woensdag tot en met zaterdag tussen 15:00 en 19:00. Bij een bestelling voor dezelfde dag graag bestellen voor 18:00.

BEZORGEN
Bestellingen kunnen ook worden bezorgd van woensdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 19:00 in de stad Groningen, vooralsnog met uitzondering van Beijum, Eelderwolde, Gravenburg, Hoogkerk en Lewenborg. De bezorgkosten zijn €5,00.

Bij bezorging wordt de betaling vooraf gedaan. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek via SMS.

Let op: ook bij bezorging warm je de maaltijd zelf nog op.

VRAGEN
We zijn altijd bereikbaar voor vragen over allergenen, een andere samenstelling van het menu of gewoon voor de gezelligheid.

Flesje wijn erbij € 7,50